‘Görevliler dışında kimse girmeyecek’

Uslu, TBMM Güvenlik Koordinasyon Kurul Toplantısına Başkanlık yaptı.

02 Mart 2017 Perşembe 18:51
‘Görevliler dışında kimse girmeyecek’

Uslu, TBMM Güvenlik Koordinasyon Kurul Toplantısına Başkanlık yaptı.


Türkiye Büyük Millet Meclisi Güvenlik Koordinasyon Kurul Toplantısı Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu başkanlığında yapıldı. Toplantıya; TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Koruma Daire Başkanı Fahri İnceçelikli, Destek Hizmetleri Başkan Vekili Ahmet Yurtman, İşletme Yapım Başkanı Zeki Mirvelioğlu ve ilgili birim yetkilileri katıldı.


Türkiye Büyük Millet Meclis İdare Amiri Salim Uslu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar ayrıntılı olarak değerlendirildi.


Uslu, "Havadan geçen herhangi bir hava aracının parlamento binası, avlusu üzerinden geçmemesi, geçerse indirilmesi ya da radar karıştırıcılarla kilitlenmesi gibi bir kısım tedbirler var. Aselsan ve başka kamu kurumları ile çalışmalar koordineli olarak yürütülüyor. Yapılacak çalışma ile herkes her odaya giremeyecek. Görevliler dışında kimse giremez diye düşünüyoruz. Araç tanıma sistemi kuruyoruz. Yüz tanıma sistemiyle ilgili de radyasyon yayar mı onu araştırarak gerekli çalışmaları başlatabiliriz. Meclis kampusu içinde kargo dağıtımı için yeni önlemler düşünülüyor. Ayrancı'daki giriş kapısına kargo hangarı yapılacak, kargolar oradan ilgilere ulaştırılacak” dedi.


TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın başkanlığında yapılan ayrı bir toplantıda da, İdare Amirleri güvenlik ile ilgili alınan kararlar ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirildi.


Son Güncelleme: 02.03.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.