Görüşme sonrası ilk açıklama

AK Parti Çorum Teşkilatları’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşmesi dün akşam gerçekleşti.

16 Ekim 2019 Çarşamba 03:50
Görüşme sonrası ilk açıklama

AK Parti Çorum Teşkilatları’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüşmesi dün akşam gerçekleşti.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, teşkilat yöneticileri, belediye başkanları ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret ettiklerini belirterek, ziyarette Çorum’da gerçekleştirilecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını açıkladı.

Ahlatcı, açıklamasının devamında şöyle dedi; “Bizleri böyle anlamlı bir günde devletimizin en üst makamı olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul ettiğiniz için tüm teşkilatlarımız ve hemşehrilerimiz adına teşekkür eder, teşkilatlarımızın ve hemşehrilerimizin Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve sizlere selamlarını iletiyorum.

Barış Pınarı Harekâtı’nda hükümetimizin, devletimizin, şanlı Türk ordumuzun ve Mehmetçiğimizin yanında ve destekçisi olduğumuzu ifade etmek için buradayız. Bizler, her zaman sizlerin emrinde hazır birer askeriz. Allah, Kahraman Mehmetçiğimizi muzaffer eylesin, Şehit ailelerinin vakarlı dik duruşu bile düşmana korku salmaya yetiyor. Canından can gittiği halde ‘vatan sağolsun’ diyebilecek kaç millet var bu dünyada? Allah onlardan razı olsun iki dünyada da yüzlerini güldürsün.”

MEMLEKET HAVASI GETİRDİNİZ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay de, “Dayanışmanızdan, birliğinizden, dirliğinizden, Nezaketinizden ve memleket havası getirdiğinizden dolayı sizleri yürekten tebrik ve teşekkür ediyorum.” diye karşılık verdi.

Son Güncelleme: 16.10.2019 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reklm 2019-10-16 08:26:00

inan resim cekinmekle bu iş olsaydi istanbulu sollamisti çorum. ari viz viz vizz

Avatar
Ahmet 2019-10-16 14:38:47

Sn Fuat Oktay nereli ondan yardıma gittiniz

banner165