‘Gözü gelecekte olan bir gençliksiniz’

AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Burak Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ziyaret etti.

29 Kasım 2016 Salı 18:45
‘Gözü gelecekte olan bir gençliksiniz’

AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Burak Köse ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ziyaret etti.


Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ziyarette Çorum’a yapılan yatırımlar ve gençliğe verdiği destekten dolayı Uslu’ya teşekkür etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu "Sizler; kökü geçmişte, gözü gelecekte olan bir gençliksiniz. Türkiye'nin ve bu coğrafyanın umudusunuz. Ülkemizin ve AK Parti'nin geleceği sizler sayesinde aydınlanacak. Türkiye'nin önündeki engeller siz gençlerle aşılacak. Bizlerin sorumluluğu tüm gençlerin derdini sonuna kadar dinlemektir. Teşkilat olarak sizler ulaşmadık ve dokunmadık genç bırakmayın. Gençlerin iyi ve kötü günlerinde yanlarında bulunarak Ak Parti davasının meşalesi olmaya devam edin. Birlik ve beraberliğinizden asla taviz vermeyin.

Kurucu Genel Başkanımız, liderimiz, Cumhurbaşkanımız; Recep Tayyip Erdoğan sadece Müslümanlara değil, dünyada ne kadar mazlum halk varsa onların da umududur. Filistin'de İsrail zulmü altında ezilen gençlerin umudu da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizler böyle bir adamın davasının en hararetli yerinde ona yol arkadaşı olmuşuz. Sorumluluğumuz da ve gururumuz da büyük. Dolayısıyla her daim buna uygun ahlaklı ve ilkeli hareket etmemiz lazım." dedi.

Gençliğe yapılan yatırımın şuurunda olduklarını söyleyen Burak Köse ise, Türkiye'nin geleceği için sorumluluk almaktan asla çekinmeyeceklerini belirterek, "Ülkemiz üzerinden oynanan oyunları kaldırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Yeni anayasa ve başkanlık sistemini halkımıza anlatmak için kolları sıvayacağız" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.11.2016 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.