Gübreler şehir dışına çıkartıldı

Sungurlu’da şehir merkezinde bulunan hayvan gübreleri, ilçe dışına çıkartılıp imha edildi.

14 Ekim 2014 Salı 17:57
 Gübreler şehir dışına çıkartıldı


Sungurlu’da şehir merkezinde bulunan hayvan gübreleri, ilçe dışına çıkartılıp imha edildi. 

Manastır altında boş alana dökülen onlarca hayvan gübresi, Başkan Abdulkadir Şahiner'in talimatıyla Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kepçe ve kamyonlarla şehir dışına çıkartılıp imha edildi.

Sabahın erken saatinden itibaren boş alana dökülen hayvan gübreleri belediye ekipleri tarafından şehir dışına çıkartılırken, sahiplerine cezai işlem uygulanacağından dolayı gübrelerin sahipleri bir türlü gübreleri sahiplenmedi.

MAHALLE SAKİNLERİ DE ŞİKAYETÇİ

Mahallelerine, yığın şekilde dökülen hayvan gübreleri hem görüntü kirliliği yapıyor, hem de insan sağlığını tehdit ediyor diyen kimi mahalle sakini ise bu durumdan şikayetçi.

Belediyenin bu uygulamasından oldukça memnun olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, ağır hayvan gübresi kokusundan rahatsız olduklarını belirterek, "Kokudan evde camımızı açamıyoruz ve dışarıda oturamıyoruz. Bu koku bizim sağlığımızı da tehdit ediyor. Mahalle arasında bu kadar hayvan bakılır mı? Belediye'ye gerekli işlemi yaptığı için teşekkür ediyoruz" dediler.

CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner çalışmaları incelemek için bugün gübrelerin döküldüğü yere gitti. Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Başkan Şahiner, bundan sonra gübre döken kim olursa olsun döken kişiye cezai işlem uygulanacağını söyledi.





İHA

Son Güncelleme: 14.10.2014 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165