Gül'den sıcak karşılama

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ile il genel meclisi üyeleri Zeki Gül'ü makamında ziyaret etti

07 Şubat 2018 Çarşamba 14:51
Gül'den sıcak karşılama

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Meteoğlu ve İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

'Hizmet yarışındayım' diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, "Geçmişte Çorum’a hizmet eden ne kadar Belediye Başkanımız, İl Genel Başkanımız, İl Genel Meclis üyelerimiz varsa ben hepsine şükranlarımı arz ediyorum. Çorum gerçekten yaşanabilir bir kent olmuşsa bunda hem atanmış idarecilerimizin hem de seçilmiş idarecilerimizin, milletvekillerimizin büyük katkısı olmuştur. Ben bu ziyaretinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum." dedi.

24 SAAT ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, yaptığı konuşmada, "Sizin yüzünüz, kalbiniz güzel, içiniz güzel. İnşallah hizmetlerinizle de Çorum çok daha güzel olacak. Çorum için bir şans olduğunuzu düşünüyorum. Bunu en az yirmi senedir düşünüyor idim. Cenabı hak bugüne nasip etti. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah utandırmasın, mahcup etmesin. Biz sadece AK Parti grubu olarak gelmedik, Türkiye’nin de en başarılı meclisi olarak geldik, vatandaşların meclisi olarak geldik. 759 köyümüzde hemen hemen yapacak pek fazla işimiz kalmadı. Çok güzel sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Sizin yaptığınız kent meydanına büyük katkı sağladık. Dün de bir arkadaşımızla gezdik. Çok güzel olmuş. En başarılı meclis olarak, size hem başarı diliyor, hem de kalan bir yılda Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın direktifleri doğrultusunda belediyemize ne katkı sağlamak gerekiyorsa, küçük de olsa buna her zaman hazırız. 24 saat birlikte çalışmaya hazırız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun." diye konuştu.

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Meteoğlu ise, şöyle dedi; "AK Parti İl Genel Meclisi grubu olarak geliştirdiğimiz şöyle bir slogan vardı; eğer konu Çorum ise geriye kalan her şey teferruattır diye. Sizin başarılı olacağınızdan ekip olarak da parti olarak hiçbir şüphe duymuyoruz. İl Genel Meclisi olarak elimizden gelen ne varsa her zaman emrinizdeyiz. Tekrardan hayırlı olmasını diliyoruz. Allah utandırmasın. İnşallah muvaffak olursunuz."

Son Güncelleme: 07.02.2018 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-02-07 18:52:13

Zeki gül'ün gözü objektifte bu bile ne denli yanlış bir hareket. Hayırdır sayın Kaya Külcü'ye gönderme var galiba

Avatar
Çorum 2018-02-07 23:23:25

Merak etme onunda suyu çoktan ısındı gönderdiği ima ile işbirliğinden;şu an yerinde...Külcü şu an koltuğunda değil görünürde ama hala yönetim onda şu ilçe siyasileride bir görevden alınsın önce ak koyun kara koyun Çorum ölçeğinde belli olacak....

Avatar
Valdo 2018-02-08 08:30:32

Bence Çorum'da tüm Ak parti il teşkilatı bbaşkanları bunlarda dahil değişmeli yoksa seçimlerde çok zorlanacağız