GÜL-DER’den kompozisyon yarışması

Gül Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, “Avrupa Ülkelerinde Okuma Alışkanlığının Kazandırılması Sürecinin İncelenmesi” adlı yetişkin eğitimi projesinin yaygınlaştırılması kapsamında Ortaokul 8. Sınıflar arası “Niçin kitap okumalıyız” konulu kompozisyon yarışması düzenledi.

29 Kasım 2016 Salı 08:15
GÜL-DER’den kompozisyon yarışması


Gül Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, “Avrupa Ülkelerinde Okuma Alışkanlığının Kazandırılması Sürecinin İncelenmesi” adlı yetişkin eğitimi projesinin yaygınlaştırılması kapsamında Ortaokul 8. Sınıflar arası
 “Niçin kitap okumalıyız” konulu kompozisyon yarışması düzenledi.


Gül-Der, kompozisyon yarışmasının, gençlerin dikkatini okumaya, okumanın önemine, okuma ile bireysel ve toplumsal istikbal arasında ilgi kurnaya, yazmaya, kendini ifade edebilme gibi becerilerinin gelişmesi için düzenlendiğini ifade etti.


Kompozisyon yarışmasına katılmak isteyen 8. Sınıf öğrencilerinin, yarışma ile ilgili şartnameyi okul müdürlüklerinden veya Gül Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nden (Ulukavak Mahallesi Damat Şükrü 3. Sokak No: 24/A Çorum) temin edebilecekleri bildirildi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 29.11.2016 08:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165