Gülabibey’den dualarla yola çıktılar

Gülabibey Mahallesi'nden Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler için toplanna yardım tırları dualarla uğurlandı.

31 Ocak 2020 Cuma 15:42
Gülabibey’den dualarla yola çıktılar

Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli’nin Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremden etkilenen depremzedeler için başlattığı kampanyada toplanan yardımlar bugün dualarla yola çıktı.

Yardım tırlarını uğurlamaya AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Müftü Muharrem Biçer ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun katkı sağladığı kampanyada toplanan malzemelertırlara yüklendi.

Muhtar Hasan Belli, yaptığı açıklamada, "Bizler Elazığ ve Malatya’daki hemşerilerimizin bu gününde yanında olmayı boynumuzun borcu olarak biliriz. Mahalle halkımıza böyle bir kampanya başlattığımızı duyurur duyurmaz yardımlar yağmaya başladı. Gönlü ve yüreği kocaman mert ve cömert hemşerilerime çok teşekkür ediyorum Bugün onlara yarın bize düşüncesiyle hareket etmemiz lazım." Yardımlarınızı, depremzede kardeşlerimize, hiçbir ücret almayarak, tırları ile taşıyacak olan nakliyeci Alper Kılcı ve Haşim Yağlı kardeşlerime çok teşekkür ederim" dedi.

Son Güncelleme: 31.01.2020 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165