Gül’e hemşehri ziyaret

AK Parti alaca İlçe Teşkilatı Zeki Gül'ü kutladı

08 Şubat 2018 Perşembe 14:20
Gül’e hemşehri ziyaret

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve yönetimi ile AK Parti Alaca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Yundam Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül, ziyarette yaptığı açıklamada, “İlimizle ilçemizle bir ve beraber Çorum’u müreffeh şehirler, müreffeh kentler seviyesine getirmek için çalışıyoruz. Halil İbrahim Başkanımızla geçmişte kader birlikteliğimiz oldu. Siyasetin ötesinde bir dostluğumuz da var. Yeni seçilen AK Parti Alaca İlçe Başkanı Şaltu’ya, yönetim kurulu üyelerine ve AK Parti Alaca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Yundam’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ise, “Belediye Başkanımız Zeki Gül sürekli teşkilatların içerisinde yer alan birisi olarak bugünlere kadar geldi. Daha önceden aldığı görevlerin üstesinden gelerek çok başarılı hizmetler yaptı. Bu hizmetlerin Belediye Başkanı olduktan sonra daha da artacağına yürekten inanıyor, AK Parti Alaca teşkilatı adına yeni görevinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.02.2018 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-02-08 16:44:18

sayın teşkilat yöneticileri madem bu kadar seviyordunuz neden alacaya belediye başkanı secmediniz niye çok calışmadınız bak biz çamlıca belediye başkanı adayını sevmedigimiz halde iki defa üst üste sectik üçüncü secim olmadı olsa gine secedecektik

banner165