Gülşen, Anuga Gıda Fuarı’nda

Gülşen Kuruyemiş, 5-9 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen 32. Anuga Gıda ve İçecek Fuarı’na katıldı.

10 Ekim 2013 Perşembe 18:09
 Gülşen, Anuga Gıda Fuarı’nda


Gülşen Kuruyemiş, 5-9 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen 32. Anuga Gıda ve İçec
ek Fuarı’na katıldı.

Türkiye milli katılımı İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirilen dünyanın en büyük gıda fuarları Almanya’daki Anuga Gıda ve İçecek Fuarı’na 238’i Türk, yaklaşık 100 ülkeden 6 bin 700 firma katıldı. İki yılda bir yapılan fuara 2011 yılında 138 firma katılmıştı.

Türkiye Kuruyemişçiler ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD), üyelerini, dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarları arasında yer alan Anuga Gıda Fuarı ile buluşturdu.

6 bin 700 firmanın yer aldığı fuarı gezen Gülşen Kuruyemiş yetkilileri, dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı arasında yer alan Anuga 2013 Fuarı’nda hem ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi hem de standı ziyarete gelenlere firma ve ürünler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.




Son Güncelleme: 10.10.2013 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.