Gülümseten diyalog

Ayakkabıcılar Arastası'nda yapılan esnafla istişare toplantısında Vali Kılıç'la Milletvekili Ceylan'ın diyaloğu esnafı güldürdü

10 Eylül 2018 Pazartesi 16:23
Gülümseten diyalog

MUSTAFA DEMİRER

Çöplük Çarşısı Ayakkabıcılar Arastası’nda sağlıklaştırma projesi kapsamında esnafla istişare toplantısına katılan AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile Vali Necmeddin Kılıç arasında esprili diyaloglar yaşandı.

Arasta esnafının projenin kendilerine düşen maliyeti ile ilgili sorusuna cevap veren Vali Kılıç, “Ciddi maliyeti var. Ancak bu sorunun cevabını vermek için henüz erken. Proje ihalesi yapılacak, Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’na onaya sunulacak. Kaynak temini sağlanacak. Yapım işi ihale edilecek. Uzun ince bir yol. İhaleyi alan firma sizin isteğiniz dışında hiçbir şeyi projeye almayacak. Arasta sağlıklaştırma projesi esnaf için, esnafımızın çocukları için can simidi. Esasında çok geç kalmış bir iş. Sonuçta esnaf, Çorum ve Türkiye kazanacak. Kaynak temininde asıl iş vekilimize düşüyor.” dedi.

Vali Kılıç’ın sözü üzerine devreye giren AK Parti Milletvekili Ceylan ise “Hep ağır işler bize düşüyor” diye espri yaptı. Ceylan ve Vali arasındaki diyalog katılımcıları gülümsetti.

Milletvekili Ceylan, Arasta’da 550 tapu 330 işyeri bulunduğunu belirterek, “Belediyemiz yakında proje ihalesini yapacak. Bizler de elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bizlere yardımcı olun. Sizin rızanız olmadan çivi bile çakamayız. Esnafımızın bu projeye karşı çıkması işi uzatır. Derdimiz Çorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.