Gün birlik olma günü

ABD'nin bir anlamda ekonomik savaş ilan ettiği bugünlerde hemşehrimizden birlik olma çağrısı...

11 Ağustos 2018 Cumartesi 10:50
Gün birlik olma günü

Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk, ABD’nin Türkiye’ye yönelik baskılarına karşı birlik çağrısında bulundu.

Göktürk, sosyal medya hesabından paylaştığı çağrıda, Türkiye Cumhuriyeti’nin sahipsiz olmadığını vurgulayarak, “Bu devlet hepimizin, bu hükümet de hepimiz adına bu devlete sahip çıkmaktadır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aynı düşüncede olsak da olmasak da destekleme günüdür.” dedi.

Göktürk birlik çağrısında şunları söyledi:Memleketimin güzel insanları;

Tarihimizi incelersek, bu yüce milletin her yükselişe geçtiğinde düşmanları tarafından engellemelerle karşılaşmış olduğunu görürsünüz.

Siyaseten aynı düşüncede olmasak bile vatan ve millet söz konusu olduğunda kenetlenmesini biliriz. Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti sahipsiz değildir. Demokratik yollarla iş başına gelmiş bir Cumhurbaşkanı ve hükümeti vardır. Çoğunluğun iradesiyle iş başındadır. Bu devlet hepimizin, bu hükümet de hepimiz adına bu devlete sahip çıkmaktadır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aynı düşüncede olsak da olmasak da destekleme günüdür. Seçimden seçime özgür irademizi kullanır, kim kazanırsa onu destekleriz.

Değerli kardeşlerim, özellikle sosyal medyada halen geçmişi zikreden, sözde siyaset yapmadığını ve gerçekleri yazdığını düşünen biçare insanlarımız var. Lütfen “ben” yaklaşımını bırakın. Değerli siyasetçilerimiz; lütfen “ya bendensin ya da hiçsin” siyaseti yapılmasın. Böyle davrananlar devre dışı bırakılsın. Yanlış anlaşılmalara da meydan verilmesin. Kimse kardeşinde hata aramasın, çözüme gidelim. Çözüm birlik olmaktadır.

Yüce Türk Milletinin evlatları olarak böyle bir dönemde tam destek ve hep destek hükümetin yanında olmalıyız. Bu millet öyle bir millettir ki! Her zorluğu aşmasını bilmiştir ve bu günleri de aşarak müreffeh medeniyetler seviyesinin de üstünde yerini alacaktır. Hiç endişeniz olmasın.
Günümüz Türkiye'sinde yaşananların Yüce Türk Milletine düşmanlık besleyenlerin provokasyonu olarak değerlendiriyorum ve Şahsım ve Dünya ÇORUMLULAR Platformu üyelerimiz adına tüm insanları "BİRLİĞE DAVET" ediyorum...

Biz böyle bilir, böyle düşünür, böyle yazarız.

Kim bizim için ne düşünüyorsa Allah(C.C.)’da ona 100 mislini yaşatır inşallah.
Allah(C.C.) yar ve de yardımcımız olsun…”

Son Güncelleme: 13.08.2018 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.