'Gün, birlik ve beraberlik günüdür'

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Kadir Gecesi münasebetiyle mesaj yayınladı.

30 Haziran 2016 Perşembe 18:04
'Gün, birlik ve beraberlik günüdür'

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Kadir Gecesi münasebetiyle mesaj yayınladı.


Bekiroğlu mesajında şunları ifade etti; “Mübarek Ramazan-ı Şerife veda edeceğimiz bu son günlerde Kadir Gecesi’ne kavuşmanın maneviyatını hissettiğimiz şu mübarek günde, ‘Kuran-ı Kerim’de Kadir Gecesi Bin Aydan Daha Hayırlıdır’ mealindeki ayetle bu mübarek günün hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.


Bu mübarek günde maneviyatımızı zenginleştirdiğimiz Ramazan Ayının Kadir Gecesine ulaşmak ve akabinde Ramazan Bayramı ile taçlanmaktır. Kadir Gecesi huzurun her tarafa yayıldığı sema kapılılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir.


GÜN, BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR


Bu zor günlerde vatanımızın milletimizin üzerinden oynan oyunlara kanlı terör saldırılarına karşı özellikte bugünde birlik ve beraberliğimizin dayanışmanın, rahmetin ve bereketin ayı Ramazanın son günlerinde bu manevi iklimin yüzü hürmetine daha çok kenetlenmeliyiz, hain emelleri memleketimiz üzerinde kuranlara fırsat vermemeliyiz.


Ramazan ayı boyunca İslâm aleminde kadın, çocuk, yaşlı, masum demeden din kardeşlerimize reva görülen şiddet, zülüm haksızlıklar ve ölümlerin üzüntüsü yüreğimizi dağlıyor. Kadir Gecesi’ni idrak ederken, dünyanın neresinde olursa olsun, yoksulların, mağdurların, zulme uğramış insanların dertleriyle dertlenmek, acılarına ortak olmak, yaralarını sarmak hepimizin vazifesidir.


Bu kutsal gecenin tüm dünyada akan kan ve gözyaşların durmasına, bütün kardeşlerimizin bayrama 
huzur ve güven içerisinde ulaşmasına vesile olmasını diliyorum. Bu düşünce ve duygularla aziz milletimizin, Çorumlu kardeşlerimizin ve tüm İslam aleminin, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum"

 

Son Güncelleme: 30.06.2016 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.