Günay'a saldırı olayında yeni gelişme

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı, AK Parti İl Başkanı'na saldırı olayı ile ilgili açıklama yaptı.

17 Nisan 2023 Pazartesi 12:41
Günay'a saldırı olayında yeni gelişme

Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı, AK Parti İl Başkanı Murat Günay'a saldırı olayı ile ilgili açıklama yapıldı.

YAĞMAYA TEŞEBBÜS SUÇUNDAN DAVA AÇILDI

Açıklamada, şüpheliler hakkında Çorum 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yağmaya teşebbüs etmek suçundan cezalandırılmaları amacıyla kamu davası açıldığı bildirildi.

Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş imzalı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

işte o açıklama

'Müşteki M.G.'de bulunan yardım kartlarının yağmalanmaya teşübbüs edilmesi olayı ile ilgili bazı basın, yayın organlarında eksik, yalan, yanlış haberler yapıldığı, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına basın açıklaması yapılması gereği duyulmuştur.

5 ŞÜPHELİ YARGILANIYOR

29 Mart 2023 tarihinde AK Parti İl Başkanı olan müşteki M.G.'nin ihtiyaç sahiplerine vermesi gereken yardım kartlarının şüpheliler F.Y., İ.H., S.E., Ü.B., Z.O tarafından yağmalanmaya teşebbüs edilmesi ile ilgili olarak durum Cumhuriyet Başsavcılığımıza bildirilmesi üzerine Hazırlık Soruşturması başlatılmış, gözaltına alınan şüpheliler F.Y., İ.H., S.E., Ü.B., Z.O., yağmaya teşebbüs etmek suçundan Çorum Sulh Ceza Mahkemesi'nce 06.04.2023 tarihinde tutuklanmışlardır.

AĞIR CEZA'DA KAMU DAVASI AÇILDI

Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olay tüm yönleri ile incelenmiş, toplanması gereken tüm deliller ivedilikle toplanmış ve Çorum 2. Ağır Ceza Mahkemesine yağmaya teşebbüs suçundan cezalandırılmalı amacıyla kamu davası açılmıştır."


 

Son Güncelleme: 17.04.2023 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali veli 2023-04-17 13:54:17

Olayın perde arkasındaki ismini tüm çorumlular biliyor. Muhtarları m. Günayın üzerine gönderen şahsın günayla olan husumeti de yakın uzak herkesin bildiği bir gerçektir. Dolaysız savcılık azmettireni de bulmalı ve cezalandırmalıdır. Telefon görüşmeleri mesajlaşma geçmişleri veya başka yollarla bu tahkik edilebilir. Ama yaparlar mı zannetmem.

Avatar
Lafın bittiği yerdeyiz... 2023-04-17 15:36:30

İnanın bu olaylardan varya Tayyip Erdoğan'ın haberi yok. olsa varya ortalığı ayağa kaldırır. Bu adama destek veren kim varsa siler atar. Ama adam çok büyük makamlardan korunuyor... Bakınsana emre hidayet mert olmasa bizim haberimiz yoktu bu dayak atan muhtarlar ile ilgili. iyiki varsın kardeş... işte linkler:

1.Link: https://www.facebook.com/emrehidayet.mert.1/posts/pfbid02DZZntQBvJoWco7k55Epk8w3Bce8RARpWnXjgdyWUHgANwMhh4eKL9qMr12ZV82BTl

2.Link: https://www.facebook.com/emrehidayet.mert.1/posts/pfbid02U7KiSDGgtY9iKrW1WB4WnLuDeSa1G5hRDczyCBgCCRtJCZ4PLec5xEUR9bfwjMF1l

bu linkleri kopyalayıp yapıştırın chrome ye. Gerçek bilgi burada...

Avatar
Mustafa 2023-04-17 14:16:28

Bu saldırı sokakta herhangi bir kimseye yapılsaydı suçlular aynı cezayı alacakmıydı

Avatar
Okur yazar 2023-04-17 12:46:50

soyadı Günay idi