Günay'a saldırıyı kınadı: 'Sorumlular hesap vermeli'

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay’a yapılan saldırıya ilk kınama Yeniden Refah Partisi’nden geldi.

05 Nisan 2023 Çarşamba 15:53
Günay'a saldırıyı kınadı: 'Sorumlular hesap vermeli'

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay’a yapılan saldırıya ilk kınama Yeniden Refah Partisi’nden geldi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yakup Taş, yaptığı yazılı açıklamada, sebebini bilmedikleri bir nedenle Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum İl Başkanına saldırmasının kesinlikle kabul edilemeyeceğini belirterek, sorumlulara yargı önünde hesap sorulması gerektiğini bildirdi.

İşte Yakup Taş’ın o açıklaması:

‘MENFUR SALDIRIYI KINIYORUZ’

“Siyasi hayatın, çalışmaların, rekabetin, hareketli ve hızlı olmuş olduğu seçim sürecinde Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum İl Başkanı Av Murat Günay’a yapılan menfur saldırıyı kınadığımızı tüm Çorum halkına bildiririz.

'ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ'

Kendini bilmez üç beş çapulcunun sebebini bilmediğimiz bir nedenle Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum İl Başkanına saldırması kesinlikle kabul edilemez. Şiddetin her türlüsüne ve kimden geldiğine bakmaksızın karşı olduğumuzu bir kez daha yinelemek isterim. 

'SORUMLULAR HESAP VERMELİ'

Bu vesile ile kıymetli il başkanımıza geçmiş olsun dileyerek sorumluların yargı önünde hesap vereceği ana kadar bu olayın takipçisi olacağımızı tüm halkımıza bildiririz.”

Son Güncelleme: 06.04.2023 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2023-04-05 18:26:42

MİLLET VEKİLİ A SAMİNİN AKRABASI FATİH HER İŞİN ALTINDAN ÇIKMAMALI

Avatar
EMEKLİ 2023-04-05 20:23:43

Şiddet cahilliğin en zirvesidir. Bunu kınamayan veya tasvip eden de en az bir o kadar cahildir. Her türlü şiddeti kınıyor ve Başkana geçmiş olsun diyorum.

Avatar
çorumun delisi 2023-04-05 16:32:05

Dövmüşler Ya vurup öldürler di ucuz Atlatmış

Avatar
Çorum lu 2023-04-06 00:56:17

Bu parti aslını fikrini yitirmiş bir durumda. Yolsuzluk, Mafya, Liyakatsizlik, insafsızlık, Şirk, komploculuk, Yalancılık almış başını gitmiş. Devletin kurumları 3600-5400-7200 gösterge bekleyen torpilli dangalak memurlarla dolmuş. Hapcilik zirve yapmış. Boracilik ,tefecilik bankacılık arşı titretiyor. Hazine arazileri her gün birilerinin rantina verilmiş. Zina, Faiz, Domuz eti suç olmaktan çıkarılmış. ABD ve AB ye düşmanlık yaparken Dolar ve EURO korumalı mevduatla devletin kasası boşalmış. Eğitim, Sağlık, Adalet paralı torpilli olmuş. Tarım arazileri hobi bahçesi gibi ucube yerlere dönmüş.süt Et fiyatları uçmuş, Mafya itibarlı olmuş. Kibir hat safhada,Devletin tüm hibelerini alıp işçinin hakkını gasp eden patronlar türemiş. Milletin hazinesi zenginin cebine bağlanmış. Devlet okullarında eğitimi bırakın oturacak yer kalmamış. Hastaneler yoğunluktan perişan vaziyette. Hapishaneler artmış. 3 tane emekli 5 tane memur 10 tane esnaf 20 tane is adami memnun diye bu ülke aklını irfanini yitirmiş. Camisi çok ezanı bol zikri ve fikri çalışmayan akil etmeden inanan menfaati görünce dombalak atan bir toplum adımız müslüman. Canları ve malları ile ölmeyen mücadele etmeyen hakkı ve adaleti yuceltmeyen ALLAHIN yardımcıları olmak yerine onun bunun dazgirligine soyunan bir toplum bu tüm partiler için geçerli.Biz kendimizi duzeltmedikce ALLAH bize yardım etmez.

Misafir Avatar
Başöğretmen 2023-04-06 11:40:09 @Çorum lu

çorumlu klavye başında yazı yazmak kolay.sen ne yaptın bu güne kadar. partin hangisi hdp mi yoksa. adaleti fetö ve kandil sağlayacak senin dediğine göre.seçim zamanı konuşanları bilsekki iyi yapacaklar oyu onlara veririz.domuz yiyen canan gelsin düzelirsin

Beğenmedim! (0)