Günay duyurdu, o muhtarlar desteğini açıkladı

Çorum’da bazı köy muhtarları, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay’ı ziyaret ederek 14 Mayıs seçimi öncesi desteklerini açıkladı.

20 Nisan 2023 Perşembe 16:04
Günay duyurdu, o muhtarlar desteğini açıkladı

Çorum’da bazı köy muhtarları, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay’ı ziyaret ederek 14 Mayıs seçimi öncesi desteklerini açıkladı.
Muhtarların yaptığı ziyaret ve desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti İl Başkanı Av Murat Günay, şöyle dedi:

GÜNAY: ‘MUHTARLAR ERDOĞAN VE AK PARTİ’ DİYOR

“Köylerimizde, mahallelerimizde bizlerin gözü kulağı, halk ile aramızdaki köprü olan kıymetli muhtarlarımız destek ziyaretinde bulundu. Köyüyle kentiyle her karış toprağı ile gelişen bir Türkiye ve Çorum için 14 Mayıs seçimlerinde köylerimizin desteğinin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olacağını ifade eden muhtarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

VAKİT TÜRKİYE VAKTİ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız’ sözleriyle de ifade ettiği gibi Türkiyemizin birliği ve beraberliği için bizler de Çorum’un her bireyi ile birlikte, gönül bağıyla bağlı olup 14 Mayıs’ta zafere ulaşacağız. Dünyaya karşı dimdik durmak için, üreten, büyüyen ve gelişen bir Türkiye için vakit Türkiye vakti, vakit AK Parti vakti."

Son Güncelleme: 20.04.2023 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2023-04-20 16:22:26

Yaptığı işe göre aldığı maaşlar çok iyi. Yurtdışı, yurtiçi beleş geziler. Tabiki destek açıklayacaklar...

Avatar
Vtndş 2023-04-20 21:11:31

Okadaaaaaar çok isleri olduğunu iddia edip sekreter atamaya çalısanlarda var.::)))))))))

Avatar
Muhtar Niyazi 2023-04-20 20:54:43

Yarin iktidar degisince o muhtarlar sana sirtini doner Muroo

Avatar
Sedat 2023-04-22 17:27:49

Muhtarlar bütün köy halkı yerine mi oy atıyor?