Gündem İskilip’in yolları

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nde ilçe yollarını gündeme getirdi

01 Mayıs 2019 Çarşamba 09:28
Gündem İskilip’in yolları

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli’yi ziyaret etti. Görüşmede İskilip-Tosya Yolu, Çorum-İskilip Yolu, Obruk Sahil Yolu, Toprak Mahsulleri Ofisi Yom Geçişi ve doğalgaz çevre yolu bağlantıları gündeme geldi.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçeyi ilgilendiren yol ağı konusunda Karayolları 7. Bölge Müdürü Sayın Murat Gönenli ile istişare ettiklerini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı bölge müdürü başta olmak üzere Bölge Müdür Yardımcısı Haydar Kobya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 01.05.2019 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-05-01 09:57:39

Başkanım Allahım yolunu açık etsin.
Yollar yapğlmaz ise tüm basın ve tv yetkililerini çağırıp arkedaş keç yıldır yapılacak yapılrı SABĞR TAŞI gibiyiz yolllarda kazalar oluyor yetersiz birde traktörlen çıkacak yolllara Yollları yapın demeli.
Yollar yapılırken traktör yolu uyğulaması mutleke yapılmalı. İLGİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK BAŞKANIM.BUDUR İŞTE