Gündem şehir içi trafik

Toplu taşıma hizmeti veren Ulaş A.Ş. yöneticileri Emniyet Müdürü Mehmet Gülser'i ziyaretederek toplu taşımada yaşanılan trafik problemlerini dile getirdiler.

18 Ekim 2019 Cuma 23:30
Gündem şehir içi trafik

Çorum'da toplu taşıma hizmeti veren Ulaş A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı, Başkan Yardımcıları Adnan Cıdık, Sinan Uslu, ve Reşat Şen, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser’i ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, ziyarette şehir içi toplu taşımada yaşanan trafik sorunu dile getirildi. Başta Gazi ve İnönü Caddeleri olmak üzere özellikle akşam saatlerinde çift parklar, otobüs duraklarının giriş ve çıkışlarına yapılan parklar, yine Hasanpaşa Göğüs Hastanesi olmak üzere Mimar Sinan Cuma Pazarı, Çarşamba Pazarı, Pazartesi Pazarı, ve Buharaevler Perşembe Pazarı civarın pazar kurulduğu günlerde yaşanan uygunsuz parklar dile getirildi. Özel halk otobüslerinin şehir içinde akşama kadar 980 tur attığı, duraklara giremediği, vatandaşın da problem yaşadığı ifade edildi

Ayrıca Emniyet Müdürü Mehmet Gülser adına hazırlanan ücretsiz biniş kartı takdim edildi.

ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Mehmet Gülser de, yardımcı olabilecekleri konularda destek olmaya hazır oldukları mesajını verdi.

Son Güncelleme: 19.10.2019 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman ay 2019-10-20 02:39:35

ücretsiz kartta ne oluyor şimdi. Emniyet müdürüne olmamış Bu kart evinden okula giden bir öğrenciye hediye etsin. Tamam müdür belki binmeyecek ama almasın kardeşim.

Avatar
çorumlu 2019-10-20 10:48:56

sayın emniyet müdürümüz.den bir isteğimiz olacak. geceleri trafik denetimini arttırmanızı istiyoruz. teşekkürler

banner165