‘Gündeme Dair’ konuştular

Hitit Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Gündeme Dair’ programında Pandemi konulu söyleşinin canlı yayın konukları Vali, Belediye Başkanı ve Rektör oldu.

18 Mayıs 2020 Pazartesi 22:32
‘Gündeme Dair’ konuştular

Hitit Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Gündeme Dair’ programında Pandemi konulu söyleşi düzenlendi.
Programın konukları  Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk oldu.
Gündeme Dair’ programında Pandemi üzerine değerlendirmeler https://www.youtube.com/watch… adresinden canlı yayınlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum un sesi 2020-05-19 12:56:02

Pandemiyi platformda değerlendirmek güzel ama sokaktaki görüntüler insanı tedirgin ediyor.Takip ve yaptırımın bir tarafında belediye,diğer tarafında valilik var.Her iki tarafın da eksik çalıştığını düşünüyorum.

Avatar
Mertçe 2020-05-20 07:23:59

Başkan Aşgın ne konuştu acaba? Mesela milletimizin yanında olduk; su faturalarında vergileri bile indirmedik. Su faturalarına zam yapamadık bunun için üzgünüm... demiştir sanırım. Şov yapmaktan başka bir şey yaptığını görmedik