Güngörmüşler Konağı koronavirüsten sonra açılacak

Çorum'da ulu çınarlara tahsis edilecek olan Güngörmüşler Konağı gün sayıyor.

11 Nisan 2020 Cumartesi 23:52
Güngörmüşler Konağı koronavirüsten sonra açılacak

Çorum’da restore edilerek belediye aile eğitim merkezi olarak hizmete açılan Karakol Konağı’nın bahçesindeki yapı, ulu çınarlara tahsis edilecek.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın seçim vaatleri arasında yer alan Şeyheyüp Sokak Velipaşa Cami karşısındaki konağın bahçesindeki ahşap yapı Güngörmüşler Konağı olarak hizmete sunulacak.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Güngörmüşler Konağı’nda çalışmaları inceledi.

Başkan Aşgın, yaptığı duyuruda, “Siz evde kalırken biz bir projemiz de daha sona geldik. Güngörmüşler Konağımız bugünlerde sabırla evde kalmaya devam eden ulu çınarlarımızı ağırlamak için gün sayıyor.”dedi.

Son Güncelleme: 14.04.2020 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep 2020-04-12 15:29:23

daha iyi değerlendirilemezdi, teşekkürler. bi de yaşılar için çayın yanına okey-tavla-kitap falan da koyarsak bizden iyisi yok.

Avatar
Sertan 2020-04-16 01:07:48

Tarihi karakola konağın ismi neden değişti ? Kim kime yalakalık yapıyor da ismini değiştiriyor ? Çorum için karokol konağının bir geçmişi var önceden karokol , imamhatip olarak kullanılmıştır.

banner165