Güvenli bir İskilip için çalışacağız

İskilip’te faaliyet gösteren İskilip İş Adamları Derneği (İSKİAD) Başkanı Necati Tatar, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi...

24 Eylül 2013 Salı 12:51
 Güvenli bir İskilip için çalışacağız

İskilip’te faaliyet gösteren İskilip İş Adamları Derneği (İSKİAD) Başkanı Necati Tatar, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz ve Dernek Genel Sekreteri Murat Coşkun, ilçeye atanan Emniyet Müdürü Cihan Ercan'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

İSKİAD Başkanı Necati Tatar Emniyet Müdürü Cihan Ercan'a dernek ile ilgili bilgi verdi. Tatar; "Derneğimizin kuruluş amacı bilgi çağının en yüksek olduğu bu dönemde ilçede mesleki bilgileri arttırmak, organizasyon yapılarının kuvvetli, yöneticilerinin kaliteli ve yeterli bir konuma getirilmesinde dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak ve üyelerinin yurtiçi ve yurtdışında bulunabilmelerine imkan sağlayacak şekilde bilgi aktarımı ve iş bağlantısı kurmalarına yönelik temaslar gerçekleştirmektir. Bu kapsamda da yurt içi ve yurt dışına kültürel ve iş odaklı çeşitli geziler düzenledik. Üyelerimiz bu gezilerle farklı kültürler farklı iş alanlarını görüp çok memnun kaldılar" dedi.

Cihan Ercan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; "Burası çok güzel kültürel, tarihi ve turizm alanına sahip. İnşallah biz de bu güzel ilçede sivil toplum kuruluşuyla, dernekleriyle ve diğer bütün kurumlarla beraber uyumlu ve yardımlaşarak çalışıp herkesin huzurlu mutlu ve güvenli bir şekilde hayatını sürdürmesini sağlarız." dedi.

(CİHAN)




Son Güncelleme: 24.09.2013 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.