‘Güzel anılarla ayrılıyorum’

Antalya Vali Yardımcılığına atanan Çorum Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a...

22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:21
 ‘Güzel anılarla ayrılıyorum’


Antalya Vali Yardımcılığına atanan Çorum Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.


Vali Yardımcısı Hamdi Bolat, Çorum’da görevde bulunduğu süre içerisinde Rektör Prof. Dr. Alkan’la samimi ve güzel ilişkiler içerisinde çalıştıklarını belirterek, Alkan’ın takdire şayan çalışmalarıyla Çorum’a çok güzel katkılar sağladığını söyledi. Üniversitenin gelişiminin yapılan bu değerli çalışmalar ışığında hızla artırmaya devam edeceğine inandığını dile getiren Vali Yardımcısı Bolat, Çorum’dan güzel anılarla ayrıldığını sözlerine ekledi.


Rektör Prof. Dr. Alkan ise, göreve geldiği günden bugüne hemen her konuda üniversiteye büyük destekler veren, bürokratik engelleri kaldıran Vali Yardımcısı Bolat’ın,büyük izler bıraktığını ve yaptığı güzel çalışmalardan dolayı hayırla anılacağını söyledi.Çorum ve üniversiteye yaptığı hizmetler için Vali Yardımcısı Bolat’a teşekkür eden den Alkan, “İlimizin bir bürokratını değil bir arkadaşımızı göndermenin hüznü beraberinde valimizin farklı bir yerde daha iyi hizmetlerine devam edeceğinin de sevincini yaşıyoruz” diyerek Vali Yardımcısı Bolat’a yeni görevinde başarılar diledi.




Son Güncelleme: 22.07.2015 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165