Hafta sonu trafiğe düzenleme

Hitit Koşusu öncesinde Gazi Caddesi’ne araçlarını park edecek olan vatandaşlar için uyarı geldi.

26 Nisan 2019 Cuma 15:45
Hafta sonu trafiğe düzenleme

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan Uluslararası Hitit Koşusu öncesinde Gazi Caddesi’ne araçlarını park edecek olan vatandaşlar için uyarı geldi.

Çorum Belediyesi Basın Birimi’nden yapılan açıklamada vatandaşların Cumartesi akşamından itibaren araçlarını Gazi Caddesi’ne park etmemeleri istendi. Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “28 Nisan Pazar günü saat 10.00’da başlayacak olan 5.Uluslararası Hitit Koşusu için Pazar günü Gazi Caddesi trafiğe kapatılacaktır. Saat 10.00’da verilecek olan start öncesinde İnönü Caddesi Anitta Kavşağından, Gazi Caddesi Çimento Kavşağına kadar olan kısım saat 08.00 ile 13.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Anitta Kavşağı, Saat Kulesi, Stad Kavşağı ve Şehitlik Kavşağını kullanmak suretiyle İnönü ve Gazi Caddelerine çıkacak olan vatandaşların Fatih Caddesi, Bahçelievler 1. Cadde, Kıbrıs Caddesi ve Cemil Bey Caddesi güzergâhlarını kullanmaları gerekmektedir.”

Son Güncelleme: 29.04.2019 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165