Hainlere bu sözlerle meydan okudu

Gara'da hain terör örgütü PKK tarafından 13 vatandaşımızın şehit edilmesinin ardından Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken mesaj geldi

14 Şubat 2021 Pazar 14:18
Hainlere bu sözlerle meydan okudu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Gara'da 13 Türk vatandaşımızın teröristler tarafından şehit edildiğini belirterek, Türk vatandaşlarına yönelik saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin etkisiz hale getirildiğini açıklamasının ardından, hain terör örgütü PKK ve siyasi uzantılarına tepkiler art arda gelmeye başladı.

'AZ KALDI, SINIR TANIMAZ HAİNLİĞİNİZİN SONU GELMEK ÜZERE'

Baykar Savunma Teknoloji Lideri T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı Twitter’den yaptığı paylaşımda, “Az kaldı... Sınır tanımaz hainliğinizin ve kahpeliğinizin sonu gelmek üzere! Bu Milleti asla bölemeyecek ve yüzyıllardır süren kardeşliğimizi bitiremeyeceksiniz!

Gara'da şehit olan 13 vatandaşımıza Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 14.02.2021 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dürüst 2021-02-15 15:16:13

Şehitler, ölmez vatan bölünmez.