‘Hainlere gereğini yapın’

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Hakkari Yüksekova'da üç askerimizin kalleşçe şehit...

26 Ekim 2014 Pazar 16:41
‘Hainlere gereğini yapın’


Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Hakkari Yüksekova'da üç askerimizin kalleşçe şehit edilmesine tepki göstererek, şehitlere Allah'tan rahmet, aileleri ve Türk milletine sabır diledi.


Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, şöyle dedi; "İçimiz yanıyor. Geçtiğimiz gün  akşam saatlerinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hain bir pusuyla sokak ortasında üç askerimiz şehit edilmiştir.


Sivil  kıyafetleriyle bağlı bulundukları askeri karakola elektrik malzemesi almak için ilçe merkezine inen ve kalleşçe şehit edilen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine sabırlar diliyoruz.


"Analar ağlamasın, akan kan dursun" şeklinde süslü cümlelerle başlatılan bu süreç tam bir ihanet sürecine dönüşmüştür. On binlerce vatan evladımızın kanını akıtan ve şehit olmasına neden olan bir terör örgütüyle müzakere süreci başlatıp onları muhatap alanlar bu yaşananlar karşısında hala "Çözüm süreci" diyebilecekler midir?


Günlerdir sokakları savaş alanına çeviren , yol kapatan, mahkeme kuran, kısaca "ben teröristim" diyen bir zihniyetle masaya oturmak ve müzakere planları yapmak hangi aklın gereğidir?


Buradan devleti yönetme iddiasında olanlara sesleniyorum. Milletin gazını almayı bırakın ve gereğini yapın.


İşte bugün millet olarak bir kez daha yüreklerimize ateş düşmüştür. Türkiye Kamu-Sen camiası olarak haince şehit edilen vatan evlatlarımıza yüce Allah'tan bir kez daha rahmet, kederli ailelerine sabır ve büyük Türk milletine baş sağlığı diliyoruz.”





Son Güncelleme: 26.10.2014 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165