Halil Öztürk maçı yorumladı

Çorum Belediyespor mutlak galibiyet için çıktığı Beylerbeyispor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ve bir puanla döndü zirveyle arası iki puan daha açıldı. Tuzla Belediye Sahasında oynanan maçta iki yüz kadar Çorumlu futbol sever ile birlikte beşyüz taraftar izledi.

16 Ocak 2017 Pazartesi 14:07
Halil Öztürk maçı yorumladı

Çorum Belediyespor mutlak galibiyet için çıktığı Beylerbeyispor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ve bir puanla döndü zirveyle arası iki puan daha açıldı. Tuzla Belediye Sahasında oynanan maçta iki yüz kadar Çorumlu futbol sever ile birlikte beşyüz taraftar izledi.


Kırmızı Siyahlı takım maçın ilk yarısında daha çok topa sahip olan daha çok pozisyon bulan takım oldu. Ancak girdiği pozisyonları değerlendiremeyen kırmızı siyahlılar öne geçme fırsatından yararlanamadı. İkinci yarıya çok daha etkili başlayan Çorum Belediyespor 53. dakikada yeni transfer Ahmet Şahbaz’ın kafasından bulduğu golle öne geçti.


Bu golden sonra maçı koparacak pozisyonları değerlendiremeyen kırmızı siyahlı takımda son dakikalarda düşüş gözlendi. Beylerbeyispor’un tek silahı olan yan top umudu 69. dakikada gerçekleşti. Yeşil kırmızılı takım bu dakikada Erhan’ın uzun taç atışından bulduğu golle eşitliği sağladı. Sonraki bölümde ise Çorum Belediyespor oyundan düştü ve ev sahibi takım daha etkili olarak geldi.


Kalan bölümde iki takımında çabası gol getirmeyince takımlar sahadan 1-1 beraberlik ve birer puanla ayrıldılar. Çorum Belediyespor bu beraberlikle zirveyle arasındaki puan farkını 12’ye çıkardı ve şampiyonluk umutlarını iyice azalttı.


4. dakikada orta sahadan aldığı topla hareketlenen Bilal yaklaşık 30 metreden sert vurdu kaleci Alptekin topa köşede sahip olarak gole izin vermedi.


6. dakikada orta alandan Ferhat’ın pasında Sebahattin sağ kanattan hareketlendi çaprazdan ceza sahasına girdi kaleci Alptekin ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu kaleci yine gole izin vermedi ve topa sahip oldu.


18. dakikada sağ kanattan gelişen yine Çorum Belediyespor atağında Bilal’ın ortasında Yakup Alkan penaltı noktasına yakın noktadan kafayı vurdu top yandan az farkla auta gitti.


23. dakikada orta alanda Bilal’ın pasıyla sağ kanattan ileri çıkan Ufuk’un ceza sahasına gönderdiği orta şut karışımı vuruşunda top yan direkten geri geldi.


32. dakikada ev sahibi Beylerbeyi ilk etkili atağını geliştirdi. Orta alanda Bilal çıkarken kaptırdığı topla Güray ceza sahasına kadar yaklaştı yerden sert vurdu top yan direği sıyırarak auta gitti.

İlk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya Çorum Belediyespor golle başladı. 53. dakikada Orta alandan Ferhat’ın ara pasında hareketlenen Yakup Alkan kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda penaltı noktası üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi kaleciyi geçen topu Emre son anda çizgi üzerinden kornere çeldi. Korner atışında Sebahattin’in ortasında savunmadan ileri çıkan Ahmet Şahbaz kafa ile topu Beylerbeyispor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.


58. dakikada yine Ferhat’ın güzel pasında sol kanattan Sebahattin hareketlendi ceza sahasına çaprazdan girdi kaleci Alptekin ile karşı karşıya pozisyonda sert vurdu kaleci yine gole izin vermedi.


69. dakikada Beylerbeyi beraberlik golünü buldu. Sol kanattan uzun tac atışında Erhan’ın kullandığı top kale alanı içine kadar geldi ve Çorum Belediyespor savunması müdahele edemeyince Onur iyi yükseldi ve kafa ile topu Çorum Belediyespor ağlarına göndererek skoru 1-1 yapan golü attı.


84. dakikada kırmızı siyahlı takım kalesi mutlak bir golden kurtuldu. Orta alandan Güray’ın pasında hareketlenen Çağrı sağ kanattan ceza sahasına girdi kaleci Burak ile karşı karşıya kaldığı anda sert vurdu kaleci ayaklarıyla topu çıkartarak kalesini mutlak bir golden kurtardı.


Kaynak:www.corumhpakimiyet.net


Son Güncelleme: 16.01.2017 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.