Halk konserine yoğun ilgi

Sungurlu Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde halk konseri düzenledi.

27 Haziran 2017 Salı 10:46
 Halk konserine yoğun ilgi


Sungurlu Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde halk konseri düzenledi. 



Atatürk Şehir Stadyumunda Selahattin Ambarkütük'ün sunuculuğunu yağtığı halk konseri öncesi vatandaşlara hitap eden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Tek Gayemiz Sizlere Hizmet Etmek" 30 Mart'ta bizlere güvendiniz. Biz de Cenabı Allah'tan şahsıma ve sizlere hayırsız olacaksa nasip etmesin ama hayırlı olacaksa da önümüzden bütün engelleri kaldırsın diye dua e
ttik. Eğer ki sizler bizlerin yanında olmasaydınız, eğer ki sizlerin duası olmasaydı biz bu başarıyı yakalayamazdık." ifadelerini kullandı. Ankara'dan gelen Kafkas ekibi, Semazen gösterisi, kaşık oyunları ile başlayan programda ilk olarak Ankaralı Hadise sahne alarak Sungurluluları coşturdu. 



Gecenin ilerleyen saatlerinde ise söylemiş olduğu eserlerle gönüllerde taht kuran Müşerref Akay sahne aldı. Gecenin sonunda Sungurlu Belediye Başkanı Adbulkadir Şahiner ünlü sanatçılara Sungurlu'yu simgeleyen çeşitli hediyeler verdi. Program havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.



Programa Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Ankara Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Bayram Kantık, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, Sungurlulu hayırsever iş adamı Haydar Ali Öztaş, Halil Baklan ve çok sayıda vatandaş katıldı.










Son Güncelleme: 27.06.2017 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.