‘Halk memnun olursa, hak da memnun olur’

Vali Ahmet Kara Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti. Vali Kara, halkın memnuniyetine...

15 Ekim 2014 Çarşamba 15:12
 ‘Halk memnun olursa, hak da memnun olur’


Vali Ahmet Kara Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti. Vali Kara, halkın memnuniyetine verdiği önemi, "Halk hizmetlerimizden memnun olursa, Hak da bizden memnun olur." dedi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye iade-i ziyarette bulunan Vali Ahmet Kara, Başkan Külcü ve Yardımcıları Zeki Gül, Turhan candan ve Ahmet Yabacıoğlu tarafından karşılandı.


Ziyarette kısa bir konuşma yapan Vali Ahmet kara, halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak kabul ettiklerini, hizmetin halka ulaşması için çalışacaklarını vurguladı.  Vali Ahmet Kara, "Halk memnun olursa, Hak da memnun olur." diye konuştu.


‘Tecrübelerimizi ortak akılla birleştireceğiz’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Ahmet Kara'nın ziyaretinde, merkezi hizmet tecrübesi ve yerel hizmet tecrübelerini ortak akılda birleştirerek, hizmete dönüştüreceklerini ifade etti.


"Birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum." diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Ahmet Kara'nın merkezi yönetim konusunda tecrübeli bir isim olduğunu, Kara'nın merkezi tecrübeleriyle, kendilerinin yerel yönetim tecrübelerini birleştirerek oluşturacakları ortak akılla, Çorum'a ve Çorumlu'ya hizmet edeceklerini bildirdi.





Son Güncelleme: 15.10.2014 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165