‘Halkımızın işlerini kolaylaştıracağız’

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Genel Meclis Üyeleri Vali Ahmet Kara’yı...

01 Ekim 2014 Çarşamba 12:55
 ‘Halkımızın işlerini kolaylaştıracağız’


İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve İl Genel Meclis Üyeleri Vali Ahmet Kara’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini aktardı. Ziyaretteki konuşmasında yerel idarelerin önemine vurgu yapan Vali Kara, “Halkımıza iyi davranmamız lazım, görevimiz işleri tıkayan değil, kolaylaştıran olmaktır. Ben şahsen hep kolaylaştırmaya çalışacağım.” dedi.


Çorum’a ve Çorumlu’ya layık olmaya çalışacaklarını dile getiren Vali Ahmet Kara, meclisin alacağı kararları tereddütsüz uygulayacaklarını ve kapılarının her zaman meclis üyelerine açık olacağını ifade etti.


Çorum’un kalkınmaya geçmiş bir il olduğunun altını çizen Vali Ahmet Kara, “Bize hizmet düşer. Halkımızın yolunu tıkamayacağız, açacağız. Görev itibariyle başladığımız yerde bitirip, patinaj yaparsak bunun hiçbir değeri olmaz. Aslolan yapılanların üzerine bir şeyler koyabilmek ve hizmeti artırmaktır.” diye konuştu.


‘Tecrübelerden yararlanacağız’


İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, görevinde başarılar dilediği Vali Ahmet Kara’nın tecrübelerinden istifade edeceklerini, Vali Kara’ya güvendiklerini ve Vali Ahmet Kara’nın da kendilerine güvenmesini beklediklerini kaydetti.


Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclis üyelerini ve çalışmalarını tanıttığı konuşmasında, önceki meclis yapılarının çok iyi olmasının yanısıra, bu dönemki meclisin yapısının da gurur duyulacak düzeyde ve samimiyette olduğunu belirterek, mecliste birlik ve beraberliğini tesis edildiğini, üç partili bir meclis yapısı olmasına karşın başkanlık seçiminde oy birliği ile hareket edildiğini hatırlattı.


“Çorum birlik ve beraberlik görüntüsünü meclisimizde vermiştir. Çorum’a ve Çorumlu’ya layık olmaya çalışıyoruz, tüm sorunları yerinde tespit ederek çözümler üretmeye gayret ediyoruz.” diyen Halil İbrahim Kaya, Vali Ahmet Kara’ya yeni görevinde başarı dilediklerini sözlerine ekledi.




Son Güncelleme: 01.10.2014 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.