Halkla kıraathane buluşması

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, kıraathanelerde ilçe halkı ile bir araya geliyor

09 Aralık 2019 Pazartesi 23:05
Halkla kıraathane buluşması

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, kıraathanelerde ilçe halkı ile bir araya geliyor.

Halkla buluşarak sorun ve taleplerini yerinde dinlediklerini belirten Başkan Yıldırım ; "Her zaman hemşehrilerimizle biraraya gelip onların dertleri ile dertleniyor, sevinçlerine ortak oluyoruz. Gönülden hizmet edebilmek için onların içlerindeki dertlerini sıkıntılarını bilmek, mutlulukları ile mutlu olmak gerekir. Ben bu toprakların evladı olarak İlçe halkımın her zaman daha iyiye ulaşması için gönül belediyeciliği ile hizmet etmeye devam edeceğim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yeter yav 2019-12-10 15:40:24

Bu adam habe yapılıyor. Gerekli gereksiz her şeyi neden haber yapıyorsunuz

Misafir Avatar
başkan 2019-12-10 23:24:02 @Yeter yav

Habere başlık verirken Türkçeyi kullanmayı öğrenseniz ''Halkla kıraathane buluşması'' nedir be:) ''Kıraathanede Halkla buluşma'' olmasın:)

Beğenmedim! (0)
Avatar
Orhan 2019-12-10 19:30:13

Oğuzlar gibi küçük bir ilçede Belediye Başkanı kahveye gidince haber oluyorsa, belediye halktan kopuk yaşıyordur demektir....