Harika bir talep, Bakan sıcak baktı

AK Parti Çorum heyeti bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'la görüştü, Çorum'un ciddi bütçesi olan DOKAP'a dahil edilmesine destek çıktı.

25 Aralık 2019 Çarşamba 14:11
Harika bir talep, Bakan sıcak baktı

AK Parti Çorum heyeti bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile görüştü.
Görüşmede  AK Parti Çorum Milletvekilleri, İl Başkanı ve Belediye Başkanı hazır bulundu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a, Çorum’un Giresun merkezli 8 ili kapsayan Doğu Karadeniz Kalkınma İdaresi Programı (DOKAP) kapsamına dahil edilmesi talep edildi.
Ziyarette söz alan milletvekilleri ve belediye başkanı Çorum’un bakanlığı ilgilendiren projelerini dile getirerek destek istediler.
Edindiğimiz bilgilere göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çorum heyetinin başta DOKAP olmak üzere diğer taleplerine son derece olumlu ve sıcak yaklaşım bir yaklaşım Çorum’un ciddi bütçesi olan DOKAP kapsamına alınması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdığan ile görüşeceğini, Amasya’nın da DOKAP’a girme talebinin bulunduğunu, her iki komşu şehrin kalkınma ajansına dahil edilmesine destek vereceğini açıkladı.

DOKAP NEDİR?

Giresun merkezli Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon illerinin bağlı bulunduğu (Doğu Karadeniz Kalkınma İdaresii Programı) Kalkınma ajansının ciddi bütçesi bulunuyor. Bağlı illere hizmet ve yatırımlar yapılıyor.

Son Güncelleme: 26.12.2019 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2019-12-25 15:24:27

Ajans Değil İdare olacak. DOKAP Doğu Karadeniz Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı. İdarelerle Ajansları karıştırmayın.

Avatar
Çorumlu 2019-12-26 01:58:35

Çorumu ancak her ili dahil ettikleri tipten projelere dahil eder hükümet müstakil bir proje yapmazlar Çorum'a.