Hasan Coşgun, mazbatasını aldı

Çorum Dikiciler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Coşgun, mazbatasını alarak, oda başkanlığına resmen başladı.

28 Ocak 2014 Salı 12:59
 Hasan Coşgun, mazbatasını aldı


Çorum Dikiciler ve Kunduracılar Esnaf Odası Başkanı Hasan Coşgun, mazbatasını alarak, oda başkanlığına resmen başladı.

Geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurulu’nu yapan ve İhsan Dalyan ile yarışan Hasan Coşgun, 32 yıllık oda başkanı İhsan Dalyan karşısında seçimden galip ayrılarak, Dikiciler ve Kunduracılar Esnaf Odası’nda yeni bir döneme imza atmıştı.

Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Hasan Coşgun’a Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinden Halil Gürbüzer, Murat Yerlikaya, Adem Öztorun, Cüneyt Kürtoğlu, Mustafa Balcı, Şuayip Sondül, Mustafa Hanoğlu ve Mesut Aykut eşlik etti.

Mazbatasını alan Hasan Coşgun, ayağının tozuyla Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek, burada Kooperatif yetkilileri Cihan Olur ve Yaşar Kirişçi ile bir süre görüştüler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Olur ve Kirişçi, Hasan Coşgun ve ekibine yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Necati Şimşek de hazır bulundu.





Son Güncelleme: 28.01.2014 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.