Hasanoğlan ruhunu yaşatıyorlar

Çorum’da yaşayan Hasanoğlan mezunları, Çorum merkez okullarına tayin olan idareciler için hoşgeldin yemeği düzenledi.

28 Ocak 2014 Salı 10:02
 Hasanoğlan ruhunu yaşatıyorlar


Çorum’da yaşayan Hasanoğlan mezunları, Çorum merkez okullarına tayin olan idareciler için hoşgeldin yemeği düzenledi.

İskilip Paşaçayırı Müdürü iken merkez Dumlupınar İlkokulu Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Pala’nın aralarında bulunduğu çok sayıda Hasanaoğlan mezununun bir araya geldiği yemeğe Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman Koca da katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Çorum Eczacı Odası  Başkanı Süleyman Koca, “Hasanoğlan ruhunun her zaman canlı tutulacağını, dostluk, arkadaşlık, kardeşlik, saygı, sevgi ve hoşgörü duygularının artarak devam edeceğini belirterek, “Bir araya gelip toplandığımızda Hasanoğlan ruhunun ete kemiğe bürünmüş halini görüyoruz. Çorum merkez Dumlupınar İlkokulu Müdürü olarak göreve başlayan Mehmet  Pala ve tüm Hasanoğlan mezunu arkadaşlarımız çalıştıkları yerlerde başarılarıyla kendilerinden söz ettirmiş, işini çok seven arkadaşlarımızdır. Çorum merkeze atanan arkadaşımıza hoş geldin diyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün arkadaşlarımızın iyi gününde, kötü gününde, hüznünde, sevincinde birlikte ve beraber olacağız.” şeklinde konuştu.

Koca’nın konuşması üzerine teşekkür konuşması yapan Mehmet Pala da, Hasanoğlan mezunları ailesinin bir ferdi olmaktan her zaman iftihar ettiğini söyledi. Bütün Hasanoğlan mezunları gibi kendisinin de çalışma anlayışını insan sevgisi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde oluşturduğunu ve yeni görev yerinde de bu anlayışla çalışmaya devam edeceğini kaydeden Pala, etkinliği düzenleyen arkadaşlarına teşekkür etti.







Son Güncelleme: 28.01.2014 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.