Hastane durağı değişiyor

Habercim19’da ‘Hastane ulaşımına yeni formül’ başlıklı haberde değindiğimiz üzere, hastane karşısındaki otobüs durağı yaya güvenliği için hastane civarına alınıyor.

28 Ağustos 2019 Çarşamba 16:37
Hastane durağı değişiyor

Çorum’da yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle kazalara davetiye çıkaran Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaya güvenliği için otobüs durağının değiştirilmesi için çalışma başlatıldı.
Habercim19’da dün ‘Hastane ulaşımına yeni formül’ başlıklı haberde değindiğimiz üzere, hasta yakınlarının şehre geri dönüşlerinde kullandıkları hastane karşısındaki durak ile ulaşım sorunun ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında durağın taşınmasının planlandığı alanda incelemelerde bulunuldu. Hastane karşısındaki durağın iptal edilerek hastane bahçesinde yapılacak olan gerekli düzenlemelerin ardından buraya alınması için teknik çalışma yapılması istendi. 
Hazırlanacak teknik raporun ardından önümüzdeki günlerde tekrar inceleme yapacağı öğrenildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-08-29 12:11:51

Sayın Ahlatcı gitmisken acil tarafindaki stada bakan otoparka bir bak.Kışın çamur yazın toz.Oraya asvalt atip duzeltecek babayiğit yok muuuuu.Rezalet

Avatar
Üst geçit 2019-08-29 10:51:05

Durun hele. O durağa ulaşmak için karayolları 3 yıldır üst geçit yapmaya çalışıyor. iş çıkarmayın