Hastane için imza topluyorlar

Yavruturna Mahallesi sakinleri diş hastanesi yerine yeni bir hastane için imza topluyorlar

19 Temmuz 2018 Perşembe 15:01
Hastane için imza topluyorlar

Yavruturna Mahallesi sakinleri,  Diş Hastanesi'nin mevcut yerine yeni bir hastane yaptırılması için imza kampanyası başlattı.

Mahalle  Muhtarı Metin Kaşar’ın ön ayak olduğu imza kampanyasına mahalle halkı destek veriyor.

Kaşar konuya ilişkin açıklamasında, hastanenin mevcut binasının yıkılmasının gündemde olduğunu, bu alanın park olarak düzenlenmesinden ziyade yeni bir hastane yapılmasını istediklerini belirterek, mevcut yeşil dokuya zarar verilmeden bölgeye modern, çağın gereklerine uygun bir hastane yapılmasını beklediklerini söyledi.

Kaşar, Çorum’a kazandırılacak olan Diş Hastanesi’nin Bahabey Caddesi üzerinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yerine yapılmasının isabetli bir karar olacağını belirterek, "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin aynı yerinde ve yeşile ve doğaya zarar vermeden modern bir hastane şeklinde yapılması Çorumlular olarak hepimizin ortak beklentisi. Hem bölge insanı açısından hem de Çorum halkının kolayca ulaşabilmesi sebebiyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin aynı yerinde yapılması isabetli bir karardır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.