Hastane önüne köprülü kavşak yapılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, hastane önündeki kavşakta alt-üst geçit incelemesi yaptı.

15 Mart 2020 Pazar 16:03
Hastane önüne köprülü kavşak yapılacak

Bakanlığına bağlı yatırımları incelemek üzere Çorum'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, havaalanı inşaatından sonra Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki kavşakta incelemelerde bulundu.

Bakan Turhan, hastane önündeki kavşak alanınını hem inceledi hem de teknik bilgi aldı. Bakan Turhan,  "Hastane kavşağında  detaylı inceleme yapılıyor. Burada köprülü kavşak yapmayı planlıyoruz. Bunun da önümüzdeki günlerde projesi tamamlandığında ihalesini yapılacak." dedi.

Bilindiği üzere Ankara-Çorum şehir geçişi üzerinde bulunan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne, ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla çok fonksiyonlu alt geçit projesi uygulanacağı bizzat iktidarın yereldeki temsilcileri tarafından kamuoyuna açıklanmıştı.

Son Güncelleme: 15.03.2020 22:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-03-15 19:02:43

Bir üst geçit 3 tane ilçe yolu için hala bakandan medet umuyorsak diyecek bir şey yok. 20 yıldır sandık dolusu oy ver üstüne belediye başkanlığını kazandır. Sonra üç kuruşluk işler için yalvar yakar ol.Demekki önce seçilenleri sonra iktidarı degistireceksin Arkasından belediyeyi başka partiye vereceksin bak nasıl yatırımlar yağmur gibi geliyor. Ellerine haritayı alan fotoğraf çektirip sanki uluslararası otoban yaptıracak.Değerli çorum halkı YHT, Havalani çift şeritli yollar çorum gibi bir şehrin 30 yıl önce hak ettiği yatırımlar.Türkiye haritasına bakın corumun konumu öyle sıradan bir yer değil. Batı ile doğuyu kuzey ile güneyi Erzurum, Trabzon, Samsun, Ankara, Eskişehir, Bursa, Kocaeli ,istanbul,Afyon İzmiri Kayseri, Adana, Mersini,Balıkesir, cankakaleyi düz bir hatla birbirine bağlayan konumda küçük şehirleri saymıyorum bile kimse lütuf etmisin.

Avatar
vatandaş 2020-03-15 19:04:14

inceleneceğini biliniyordu bu haber değil.
haberde bakanın yorumunu ne oldu onu yazmanız gerekmiyor mu?
haber bulamayıp boş haberler yapmayın

Avatar
Korona 2020-03-15 19:05:57

Arkadaşlar Milyon dolarlik kocaman şehir hastanesi yapıldı bukadar çaba sarf etmedik. Şu küçücük üst geçit için yaptıkları showa bakın. Belediyemiz 2 günde yapardı. Hastane yapıldı ise üst geçit zaten mecburi bir hizmet bunu neden abarttınız.