Hatipoğlu konferansına yoğun ilgi

AK Ocaklar Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Aziz Şehitlerimize Dua Gecesi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

28 Şubat 2016 Pazar 21:53
Hatipoğlu konferansına yoğun ilgi

AK Ocaklar Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Aziz Şehitlerimize Dua Gecesi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.  Geceye katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yoğun bir ilgiye muhatap kaldığı gecede, "Ömrünüzü Allah'a ve Peygamber'e adayın. Kim Allah'ın dinine sahip çıkarsa, Allah da ona sahip çıkar." dedi.

Afra Düğün Salonu'nda cumartesi günü saat 19,00’da başlayan geceye, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit, AK Ocaklar Çorum İl Başkanı Aslan Bolat ve çok sayıda davetli katıldı.

Afra 1 nolu salonda düzenlenen program, 2 nolu salonu dolduran izleyiciler için sinevizyondan yayınlandı.

Açılış konuşmasında gençlere yönelik olarak yola çıktıklarını söyleyen AK Ocaklar Çorum İl Başkanı Aslan Bolat, "Karanlığa küfreden değil, karanlık için mum yakan gençlik olacağız." dedi.

Davetlilere hitabetmek için kürsüyü davet edilen AK Ocaklar Genel Başkanı Hakan Yiğit de selamlama konuşmasında, kuruluş amaçlarının sıralayarak, yeni Türkiye yolunda Cumhur'un yanında yer almak için yola çıkan dava erleri olduklarını ifade etti.

Açılış konuşmalarının son bölümünde söz alan AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu da 28 Şubat sürecine vurgu yaptığı konuşmasında, Hak yolunda mücadele eden Ümmet'in evlatları olarak birlik ve beraberlik için çalıştıklarını aktardı.

Büyük bir ilgi ve izdihamla salona alkışlar arasında gelen ünlü programcı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, çoğunluğu bayan olan dinleyicilerine ilgileri için teşekkür ederek onları selamladıktan sonra, dua programını başlattı.

Dünyada insanları bölmeden kurtarışa erdirecek ve bütünleştirecek, kardeşliği tesis edecek tek şeyin Peygamber olduğuna işaret eden Hatipoğlu, "Örneklikte tek yanıltmayacak olan şahsiyet Peygamber'dir. Müslümanların tümünün gönlü Peygamber'e bağlansa, tüm bölünmüşlükler son bulur." dedi.

Yoğun katılımcı gece, dualarla devam etti.

 

Son Güncelleme: 28.02.2016 21:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.