Hatipoğlu’ndan nezaket ziyareti

Bir program kapsamında Çorum’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanvekili Yasin Hatipoğlu Vali Sabri Başköy'e nezaket ziyaretinde bulundu.

07 Ekim 2013 Pazartesi 20:14
 Hatipoğlu’ndan nezaket ziyareti

Bir program kapsamında Çorum’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanvekili Yasin Hatipoğlu Vali Sabri Başköy'e nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ile yönetim kurulu üyelerinden İbrahim zorlu ve Mustafa Gül de hazır bulundu.

Vali Başköy’e  görevinde başarılar dilemek üzere ziyaret ettiklerini belirten Hatipoğlu, Çorum’da  güzel hizmetlerin yapılacağına inandığını belirtti.

Hatipoğlu'nu ağırlamaktan ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Başköy, Çorum eski Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanvekili Hatipoğlu'na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.





Son Güncelleme: 07.10.2013 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.