Havaalanımıza yakışacak en iyi isim

Tecrübeli Gazeteci Mustafa Demirer, Çorum için havaalanı meselesinin tekrar gündeme gelmesini belirtirken, Cumhurbaşkanı'nın 'yol arkadaşım' dediği Erol Olçok'un isminin havaalanına verilmesinin uygun olacağını söyledi.

02 Ağustos 2016 Salı 09:43
Havaalanımıza yakışacak en iyi isim

Tecrübeli Gazeteci Mustafa Demirer, Çorum için havaalanı meselesinin tekrar gündeme gelmesi gerektiğini belirtirken, Cumhurbaşkanı'nın 'yol arkadaşım' dediği Erol Olçok'un isminin havaalanına verilmesinin en isabetli karar olacağını söyledi.

İşte o yorum; 


FETÖ Terör Örgütü üyesi askerlerin Boğaziçi Köprüsü'nde açtığı ateş sonucu şehit olan reklamcı hemşehrimiz Erol Olçok’un ismi, sadece Çorum’da değil Türkiye’nin bir çok vilayetinde yaşatılıyor.

REFAH PARTİSİ VE ÇİLLER’LE ÇALIŞTI


Kapatılan Refah Partisi ile eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in seçim kampanyalarını yürüten Olçok,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Recep Tayyip Erdoğan’ın basın danışmanlığını yaptı.


ERDOĞAN’IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ


AK Parti’nin kuruluş çalışmaları sırasında Erdoğan’ın birlikte çalışma teklifini kabul etti. Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’nin siyasi iletişimini yürüttü. Partinin isminin bulunmasından kuruluşuna kadar bir çok konuda etkin oldu. Bütün genel ve yerel seçim kampanyalarını yönetti. Tüm seçimlerden başarıyla çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en yakın 50 isim arasında gösterildi.


CUMHURBAŞKANI: ‘YOL ARKADAŞIM’


Hemşehrimizin cenaze merasimine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erol Olçak'ın kendisinin yol arkadaşı olduğunu belirterek, gözyaşlarına hakim olamadı.

Erol Olçok’un şehit olduğu haberi memleketi Çorum’da da büyük üzüntüye neden oldu.

HİTÜ VERDİ, BELEDİYE ÇALIŞIYOR


Tüm bu gelişmelerin ardından  Hitit Üniversitesi tarafından Erol Olçok’un ismi bir konferans salonuna verildi.  Çorum Belediyesi’nin de bu konuda çalışma yaptığı belirtildi.


ÇORUMLULAR’DAN ÖNEMLİ ÖNERİ


Çorumlular Türkiye’nin normalleşme sürecine girmesinin ardından darbe girişimi sırasında uçağa, helikoptere tanka, topa, tüfeğe, namlulara karşı dimdik duran Erol Olçok’un isminin yaşatılması için önemli bir öneride bulundu.


İşte o öneri:


“Hemşehrimiz Erol Olçok ülkemizin yetiştirdiği önemli değerler arasında bulunuyor. Darbe girişimine karşı 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip ile birlikte hayatını ortaya koyarak şehit oldu. Cumhurbaşkanımızın da yol arkadaşıydı.


ÇORUM HAVAALANI 
GÜNDEME ALINMALI

Ülkemizde bir darbe girişimi yaşandı. Çok şükür badire atlatıldı. Malum Merzifon Havaalanı uzun süredir sivil uçuşlara kapalı. Askeri havaalanı statüsü taşıması nedeniyle önümüzdeki süreçte ne olacağı da belirsiz. Tüm bu nedenlerle Türkiye normalleşme sürecine girdikten sonra Çorum’un müstakil havaalanı talebi yeniden gündeme alınmalı. Komşu illerin de Çorum havaalanından istifade etmesi sağlanmalı.


CUMHURBAŞKANIMIZIN 
NEZDİNDE KABUL GÖRÜR

Cumhurbaşkanımızın ‘yol arkadışım’ dediği Erol Olçok’un ismi havaalanımıza verilmeli, vefamız gösterilmeli. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu öneri dile getirildiği takdirde kabul göreceğine inancımız tamdır.”


Son Güncelleme: 02.08.2016 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurlu 2016-08-02 14:27:39

Aynen katılıyorum sayın yazar, Erol beyin ismi ebediyen Çorum'a yapılacak havaalanı ile yaşatılmalı.

Avatar
müslüm akkuş 2016-11-11 20:21:18

çorum havaalanı yapılsında isim kolay.ama ortada fol yok yumurta yokken bunların anlamı yok.milletvekillerimizin bu yönde çalışmalarını görmedik.doğmadık çocuga don biçilmez.

Avatar
Havaalanı 2016-12-17 22:13:02

bence de çok isabetli olur