Havadan ve karadan sıkı denetim

Çorum İl Jandarma Komutanlığı trafik kazalarını azaltmak için havadan ve karadan sıkı denetim yapıor.

10 Eylül 2020 Perşembe 22:33
Havadan ve karadan sıkı denetim

Çorum İl Jandarma Komutanlığı, bölgesel trafik denetimleri ile Çorum’da meydana gelen kazaları azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.

1-9 Eylül 2020 tarihlerinde Çorum genelinde Jandarma Trafik sorumluluk bölgesinde icra edilen denetimlerde; kazaların yoğunlaştığı karayolları üzerinde hız ihlali yapan sürücüler ile gerekli tedbirleri almadan karayoluna çıkan (sarı çakar lamba ve yansıtıcı üçgen reflektör takmamak vb.) traktörler ile tescil plakasız ve kask kullanmadan yola çıkan motosiklet sürücülerinin tespiti yapıldı.

Toplam 689 araç ve sürücüsü kontrol edilerek, 19 araç ve sürücüsüne toplam 15 bin 755 TL trafik idari para cezası uygulandığı belirtildi. Ayrıca sürücülere ve vatandaşlara kazaların önlenmesine yönelik alınacak tedbirler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Son Güncelleme: 11.09.2020 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-09-11 11:35:55

Sungurlu bölgesini denetleyin, kaza orda çok oluyor.