Hayırlı uğurlu olsun

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumuna 10. Proje Başvuru Çağrı Döneminde müracaatı yapılan ‘Tıbbi...

07 Ekim 2013 Pazartesi 15:49
 Hayırlı uğurlu olsun


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumuna 10. Proje Başvuru Çağrı Döneminde müracaatı yapılan ‘Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği’ için 21 proje sahibi ile hibe sözleşmeleri imzalandı.

21 projenin toplam  proje tutarının yaklaşık 1,8 milyon TL, projelere verilecek destek miktarının da yaklaşık 0,9 milyon TL’ye ulaşacağı belirtildi.

TKDK İl Koordinatörlüğü’nde düzenlenen imza törenine, İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, çiftçiler ve traktör-ekipman bayileri katıldı.

İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun; 10. Çağrı Döneminde teslim edilen projelerden 21’i ile hibe sözleşmelerini imzaladıklarını belirterek,  proje başvuru sahiplerini tebrik etti. Kurşun, projelerin tüm yatırımcılarımıza ve Çorum’a hayırlı olmasın temennisinde bulundu.


Yeni desteklere hazırlık çağrısı

21 projenin toplamda  proje tutarının yaklaşık 1,8 milyon TL olduğunu, projelere verilecek destek miktarının da yaklaşık 0,9 milyon TL’ye ulaşacağını açıklayan Kurşun, yeni çağrı dönemi ile ilgili şu bilgiler iverdi;  "Bugün bir diğer gündem maddemiz biraz önce değinmiş olduğum 11. Başvuru Çağrı ilanıdır ki, çağrı ilanımızda belirtildiği üzere traktör alımında öne çıkan yatırımlara ait destek bütçesi 111 milyon Avro’dur. Bu miktarın TL karşılığı yaklaşık 300 milyon. Vurgulamak istediğimiz notla şudur ki bütçe oldukça yüksektir. Yani kimsenin aklında benim projem ödenek yetersizliği ile destekleme haricinde kalır endişesi olmasın. Çorum’da traktör ve tarımsal alet ekipman satış firmaları içinde önemli bir potansiyel anlamına gelen bu rakamlar için hep beraber çalışmalıyız.

11. Çağrı Dönemi müracaatlarımız 30 Eylül 2013 tarihinde başlayıp 31 Ekim 2013 tarihine kadar devam edecektir. Yatırımcılarımız proje hazırlığı veya ilgili diğer konulardaki sorularını 0 364 223 00 27 nolu telefonumuza veya Ulukavak Mahallesi Selçuk 1. Cadde (PTT Başmüdürlük Binası) adresindeki çalışma ofisimize şahsen gelerek sorabilirler.”




Son Güncelleme: 07.10.2013 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.