Hayvan Pazarı’nda düzenleme

Osmancık Belediyesi'nin Canlı Hayvan Pazarı'nda yaptığı düzenlemelerin hem hayvan satıcıları hem de pazara gelen vatandaşlar tarafından takdir topladığı belirtildi.

22 Ekim 2013 Salı 10:42
 Hayvan Pazarı’nda düzenleme

Osmancık Belediyesi'nin Canlı Hayvan Pazarı'nda yaptığı düzenlemelerin hem hayvan satıcıları hem de pazara gelen vatandaşlar tarafından takdir topladığı belirtildi.

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Kurban Bayramı nedeniyle hayvan pazarına akın eden satıcı ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Yazıcı, hayvan pazarında ek yatırımların gerçekleştirileceğini bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanan canlı hayvan pazarını gezdi. Başkan Yazıcı, canlı hayvan pazarına kurbanlık getiren hayvan tüccarları ve vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların kurban bayramlarını kutlayan Başkan Yazıcı, hayırlı işler temennisinde de bulundu. Hayvan Pazarı'nda yaptıkları düzenlemeler hakkında bilgiler veren Başkan Yazıcı, gerek zemin ve gerekse çevre düzenleme çalışmaları yaparak Hayvan Pazarı'nı bölgenin önemli merkezlerinden birisi haline getirdiklerini belirtti. Vatandaşlar ise, Osmancık Hayvan Pazarı'nın bölgedeki diğer ilçelere göre önemli bir merkez olduğunu ifade ederek gerçekleştirilen düzenlemelerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hayvan Pazarı'nda yaptıkları düzenlemelerin devam edeceğini ifade eden Başkan Yazıcı, "Yaptığımız görüşmelerde vatandaşlarımızdan çeşitli talepler aldık. Bu talepleri değerlendirip bölgede önemli bir merkez olan ve bölgenin dört bir tarafından canlı hayvan satıcılarını buluşturan pazarımızın daha düzenli olması için çalışmalar yapacağız.” dedi.





Son Güncelleme: 22.10.2013 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.