Hedef, çocuklara sıcak yuva

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Çorum Barosu ve ‘Koruyucu Aile’ konulu bilgilendirme programı düzenledi.

17 Mart 2015 Salı 15:27
 Hedef, çocuklara sıcak yuva


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Çorum Barosu ve  ‘Koruyucu Aile’ konulu bilgilendirme programı düzenledi.


Çorum Barosu’nda gerçekleştirilen  seminere Vali Ahmet Kara’nın eşi Mesude Kara , Baro Başkanı Avukat Altan Akpınar , Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer ve avukatlar katıldı.


Baro Başkanı Akpınar, “Baroların görevinin hukukun üstünlüğünü savunmak olduğu kadar sosyal projelere de destek olmaktır. Bu toplantının verimli ve faydalı olacağını düşünüyorum.’’ Dedi.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dinçer ise, ‘’ 2012 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Gönül Elçileri Projesi başlatıldı. Çorum’da  bu proje tanıtıldıktan sonrada önemli mesafe kat edildi. Müdürlüğümüze bağlı 145 çocuk kalıyor. Onların sıcak bir yuvaya kavuşması için çalışıyoruz.” Diye konuştu.


Seminer Psikolog Semanur Pehlivan’ın ‘Koruyucu Aile’ konulu bilgilendirme konuşmasının ardından sona erdi. 




Son Güncelleme: 17.03.2015 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165