Hediye’ye müjdeyle karşılık verdi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kendisini çok anlamlı bir hediye ile ziyaret ederek teşekkür eden zihinsel engelli gençlere müjdeyle karşılık verdi.

08 Ekim 2013 Salı 16:42
 Hediye’ye müjdeyle karşılık verdi


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, kendisini çok anlamlı bir hediye ile ziyaret ederek teşekkür eden zihinsel engelli gençlere müjdeyle karşılık verdi. Televizyon ekranına yansıttığı Rehabilitasyon Merkezi  görüntüleri eşliğinde, özel bir sunum yapan Başkan Külcü, “Engelli çocuklarımızın rehabilitasyonu ve hayata tutunmaları için Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma yapıyoruz.” dedi.

Çorum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Başkan Yardımcısı Erol Taşkan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hastaoğlu ve gençlere Rehabilitasyon Merkezi’nin üç boyutlu proje tasarımları üzerinden bilgi veren Başkan Muzaffer Külcü, en ince detaylarına kadar düşünülen merkezin bölümlerini tanıttı.

Çağdaş çizgileri, fonksiyonu ve mimari yapısıyla engelli öğrenciler için her şeyin düşünüldüğü proje, Çorum’da çok büyük bir ihtiyacı karşılayacağı gibi, Türkiye’de de örnek çalışmalardan birisi olacak.





Son Güncelleme: 08.10.2013 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.