Hem ziyaret hem inceleme

İslam Hukuku Profesörü İlahiyatçı Yazar hemşehrimiz Hayrettin Karaman, belediye başkanını ziyaret etti, bazı çalışmaları inceledi.

02 Aralık 2021 Perşembe 20:44
Hem ziyaret hem inceleme

Sıla ziyareti için memleketi Çorum’a gelen İslam Hukuku Profesörü İlahiyatçı Yazar hemşehrimiz Hayrettin Karaman, bugün öğleden sonra Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti. Karaman, daha sonra Çorumlu Obası Gençlik Kampı, Dikiciler Arastası ve Velipaşa Hanı’nda restorasyon çalışmalarını inceleyerek Başkan Aşgın’dan bilgi aldı.

Aşgın yaptığı açıklamada, “Ülkemizin önemli ilim adamlarından, değerli hemşehrimiz ve büyüğümüz Prof. Dr. Hayrettin Karaman hocamızı şehrimizde ağırladık; Çorumlu Obası Gençlik Kampı, Dikiciler Arastası ve Tarihi Veli Paşa Hanı’mızı gezdik. Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde hocalarımız, Yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizle bir araya geldik.”dedi.


 

Son Güncelleme: 03.12.2021 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-12-02 21:27:39

Gezin, dolaşın, yeyin, için, vatandaşa hiçbir faydası olmayan şeylerin faturasını vatandaşa ödetin. Hani İslam Hukuku profesörünün altına yazmak haddimize değil ama İslam israfı yasaklar. Bu yaptığınız da israf...

Avatar
Bravo Ahmet 2021-12-03 03:52:48

Sanki bu memlekette zam develove vb hiç sıkıntı yok her yer günlük güneşlik.Tavsiyem marketleri beyaz eşyacıları simitçi fırıncıyı gezin.

Avatar
Hocaaam 2021-12-02 21:25:40

Evinden çıkma ne olur? Pandemi maazAllah