Hemşehri valilere yeni görev

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yeni Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre, bazı illerde ki hemşehri valiler yeni görevlere atandı.

10 Haziran 2020 Çarşamba 01:25
Hemşehri valilere yeni görev

Valiler Kararnamesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından son şekli verilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu. Erdoğan'ın imzası ile yeni Valiler Kararnamesi yayımlandı.


Kararnameye göre 33 ilin valisi değişti, 17 ilin valisi merkeze alındı.

ÇORUM VALİSİNİN YERİNİ KORUMASI ÇORUMLU'YU SEVİNDİRDİ

Çorumlu'nun büyük bir ekseriyeti tarafından çalışmaları ve insani duruşu ile kısa sürede sevilen ve büyük takdir toplayan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin yerini koruması sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildi.


Yeni kararnameye göre; Mardin Valisi hemşehrimiz Mustafa Yaman ile Aksaray Valisi Ali Mantı Mülkiye Başmüfettişi olarak atandı. Ardahan Valisi hemşehrimiz Mustafa Masatlı Amasya Valisi ve Iğdır Valisi Enver Ünlü Giresun Valisi oldu. Bir dönem Çorum’da Vali Yardımcısı olarak görev yapan Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır da, Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirildi.


İşte kararnamede yer alan isimler:


 

Son Güncelleme: 11.06.2020 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.