Hemşehriler Altındağ’da buluştu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Altındağ Belediyesi'nin düzenlediği 15 Temmuz etkinliğine aktıldı.

15 Temmuz 2021 Perşembe 17:38
Hemşehriler Altındağ’da buluştu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlük Günü’nde Altındağ Belediye Başkanı hemşerimiz Doç. Dr. Asım Balcı, ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, Çorum Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı ve geleceğin teminatı gençlerile Altındağ Açık Hava Müzesi’nde bir araya geldi.

Milletvekili kavuncu yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Çorum, Çankırı, Yozgat ve Kırıkkale illerinden Ankara'ya gelen yaklaşık 200 öğrencimizle 15 Temmuz'u, ülkemizi, yarınlarımızı konuştuk, çocuklarımızı dinledik, sohbetlerine ortak olduk. Gençlerimizin aydınlık yarınlarımızı imar etme şuuruyla, geleceğin sorumluluğunu yüklendiğini memnuniyetle gördük.

15 Temmuz'da ortaya koyulan milli birlik ve beraberlik ruhunu gözlerinden okuduğumuz gençlerimizle bir kez daha gurur duyduk. Bu milletin ve memleketin gençlerimizle ilelebet var olacağına bir kez daha inandık.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-07-16 05:47:23

İskilip Meslek Yüksek Okulu ne zaman yapılmalı başlanacak. (Halk yardımları ise temel ve çatı kapama noktasına gelen ancak üniversiteye decir edilip sonra Çürük olduğunda dolüyı halen inşaatı bekleyip halk tarafından her önünden geçtiğinde içini çeke çeke bakılan bir bina)