Hemşehrilerimiz Çorum’u konuştu

DSİ Genel Müdürü hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akça ve Millî Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere Çorum'u konuştu.

25 Ekim 2022 Salı 00:26
Hemşehrilerimiz Çorum’u konuştu

DSİ Genel Müdürü hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akça, Millî Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere'yi ziyaret ederek, Çorum’un Sungurlu ilçesindeki DSİ yatırımlarını istişare etti.

Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, ziyaretle ilgili, "Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi ve Devlet Su İşleri Genel Müdürü Sn.Prof. Dr. Lütfi Akça Hocamızı Bakanlığımızda ağırlamaktan memnuniyet duydum. Kendileriyle Sungurlu’muz ve Çorum’umuzda devam eden ve yeni yapılacak olan DSİ yatırımlarını istişare ettik. Nazik ziyaretleri için kıymetli Hocama teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 26.10.2022 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-10-26 16:59:23

Alın sizlere MİLLETVEKİLLERİ, ÇORUM için elini taşın altına koyanları MİLLETVEKİLİ seçeceksiniz. Senelerdir ÇORUM için bir çivi bile çakmamış, hatta olanı da başka ŞEHİRLERE kaptırmışları değil, memleketine sahip çıkanları MİLLETVELİ seçeceksiniz. Sadece kendini ve çevresindekileri düşünenler ÇORUM'UMUZA MİLLETVELİ oldular. ÇORUM'UMUZA zerre kadar faydaları olmayanları MİLLETVEKİLİ olarak görmek istemiyoruz. Çorum için canla başla çalışan, ÇORUM'UN çıkarlarını, kendi çıkarlarından önce düşünen MİLLETVEKİLLERİ istiyoruz. Çorum'umuzun elinde ki bütün YATIRIMLARI alıyorlar, MİLLETVEKİLLERİNİN sesi çıkmıyor. Çorumu düşünen, Çorum için canını dişine takacak MİLLETVEKİLLERİ istiyoruz. Kendisini ve çevresindekileri düşünenler ÇORUM'UMUZA zarar veriyorlar. Artık ÇORUM VE ÇORUMLULARIN UYANMASI GEREKİYOR. ÇÜNKÜ BAŞKA ÇORUM YOK. ANLAYANA.....