Hemşehrilerine hesap verdi

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, 100 günlük çalışmalarını ve belediyenin mali durumu özetledi.

28 Temmuz 2019 Pazar 19:42
Hemşehrilerine hesap verdi

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, görevi devraldığı günden itibaren geçen 100 günlük çalışmaları ve belediyeanin mali durumu özetledi.

Oğuzlar Belediye Hizmet Binası’nda gerçekleşen buluşmaya ilçe halkı katıldı.

"2014 yılında devralınan belediye borcu 6 milyon 431 binken 31 Mart itibariyle bizim yönetimimizin devraldığı borç 10 milyon 853 bin. Dışarıda ‘biz şu kadar borç ödedik’ şeklindeki söylemlere karnımız tok. Rakamlar yalan söylemez. Bugün itibariyle borcumuz 10 milyon 799 bin. Geçmişten gelen arıtmanın cezası duruyor, belediye birlikleri duruyor, YEDAŞ'a olan borcumuz artıyor, devam ediyor. İdari kadromuz burada; ister mali, ister teknik, ister fen işleri ne varsa açık yüreklilikle ve şeffaflıkla cevaplarız.

Her daim memleketimizin her yerindeki hemşehrilerimizle bir arada olup onların dertleri ile dertlenmeyi, sevinçlerine ortak olmayı düstur edindik. Memleketime hizmet edebilmek, hemşehrilemin gönüllerine girebilmek için durmadan yorulmadan çalışıyoruz.

7'den 70'e her kesimden hayırlı olsun ziyaretine gelen hemşehrilerimiz, gönül dostlarımız ile biraraya geldik. Gönül Belediyeciliği ile hem gönlümüzün hem de belediyemizin kapıları her zaman herkese açık oldu, her zaman da öyle olacak. Ziyaretleri ile yanımızda olan herkese teşekkür ederim" dedi.


Şimdiye kadar Oğuzlar'da halkı bilgilendirmek adına böyle bir toplantı yapılmadığını belirten ilçe sakinleri, hem teşekkür ettiler hem de taleplerini dile getirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.