Hemşehrilerine söz verdi

Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner, geçtiğimiz yıl aldığı mazbatasının yıl dönümünde hemşehrilerine şeffaf, adil ve bütüncül hizmet sözü verdi.

10 Nisan 2020 Cuma 09:53
Hemşehrilerine söz verdi

Çorum'un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, geçtiğimiz yıl aldığı mazbatasının yıl dönümünde şeffaf, adil ve bütüncül hizmet sözü verdi.

Şahiner, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl bugün sizlerin teveccühü ile yeniden kazandığımız seçimin mazbatasını almıştık. Heyacanımız ve sevdamız her geçen gün daha da büyüdü.Geride bıraktığımız 6 yılda olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da tüm ekibimle şeffaf, adil ve bütüncül bir hizmet anlayışı içerisinde var gücümüzle çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

Bilindiği üzere yerel seçim sonuçlarına yapılan itirazların değerlendirme süreci nedeniyle Şahiner mazbatasını Nisan ayı içinde almıştı.

Son Güncelleme: 10.04.2020 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.