Hemşehrimiz Bahri Ertek'i kaybettik

Hemşehrimiz Bahri Ertek vefat etti.

10 Ekim 2013 Perşembe 15:57
Hemşehrimiz Bahri Ertek'i kaybettik

Bir süredir Ankara'da tedavi gören yıllarını halk oyunlarının tanınmasına adayan hemşehrimiz Bahri Ertek(71) bugün hayatını kaybetti. 

Diyabet ve böbrek yetmezliği rahatsızları nedeniyle tedavi altına alınan Ertek'in, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Başta Çorum olmak üzere Türkiye'nin tüm bölgelerinin halk oyunlarının özellikle yurt dışında tanınması için gönüllü kültür elçiliği yapan Ertek'in vefatı yerli ve yabancı dostlarını üzdü. Ertek uzun yıllardır İsviçre'de yaşıyor ama Çorum'la bağını da hiç koparmamıştı. 

Merhumun cenazesi Cumartesi günü öğle namazını müteakiben Ulucamii’de kılınacak cenaze namazının ardından Çorum’da toprağa verilecek.

Habercim19, 
 ‘merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diler. 


Son Güncelleme: 10.10.2013 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlkay Berna ÇAĞLAR 2013-10-11 22:57:03

Nurlar içinde yat Bahri Amcam. Hislerim tarif edilemez içimde bir şeyler eksik, bir şeyler yarım kaldı. En son bir daha ki programda hep beraber olalım demiştik. Nasip olmadı Dünya gözüyle görüşmek çok üzgünüm çooook. Mekanın cennet senin, yüce insan.